Russian (CIS)Ukrainian (UA)English (United Kingdom)

  • promteplozahyst.com.ua
  • promteplozahyst.com.ua
  • promteplozahyst.com.ua

Газоходи/Повітроводи

Теплоізоляція колекторів, розподільників, повітроводів, газоходів, вентиляційних шахт та ін.

 

Фахівці компанії «Промтеплозахист», виходячи з практичних умов і особливостей використовуваних систем, що підлягають утепленню, оберуть оптимальний спосіб та матеріал для теплоізоляції труб і проведуть всі необхідні роботи.

ізоляція газоходів, промтеплозахист

Додаткові консультації щодо вибору теплоізоляційних матеріалів, а також замовлення і придбання продукції здійснюється за телефонами нашого офісу.
Теплоізоляція колекторів та розподільників опалювальних систем необхідна, в першу чергу, для того, щоб зовнішні умови середовища мали якнайменший вплив на систему змішування та розподілення рідини або пари певної температури.
Теплова ізоляція газоходів та повітроводів попереджає утворення конденсату на внутрішній та зовнішній поверхнях повітроводу, забезпечує вогнестійкість та запобігає поширенню вогню під час пожежі, а також зменшує теплопередачу між потоком повітря в повітроводі і зовнішнім середовищем.
Для теплової ізоляції газоходів або повітроводів рекомендується використовувати теплоізоляційні плити. Кріплення теплоізоляційного шару може здійснюватися за допомогою штирів (приварних або вставних) і бандажів (або дротяних кілець).
Що стосується теплоізоляції труб системі подачі води, то головне в цій справі – це зберегти температуру води такою, якою вона повинна бути. Гаряча вода не повинна охолоджуватись в холодну пору року, а холодна нагріватись в теплу. Теплоізоляція особливо важлива для труб з невеликим діаметром та зі слабким водотоком.
Теплоізоляція труб системи опалення – забезпечує доставку тепла безпосередньо до випромінювачів (радіатори опалення, тепла підлога), мінімізуючи втрати і попереджаючи нагрівання стін і техпроміжків.
Теплоізоляція для труб вуличних (підземних) трас - необхідна, якщо за рахунок однієї котельні проводиться обігрів декількох будівель. Теплоізоляція стає особливо актуальною при експлуатації морально застарілої системи опалення.
Таким чином, теплоізоляція для будь-яких систем (водопостачання, опалення, каналізація тощо) допоможе значно скоротити енерговитрати. Наша компанія «Промтеплозахист» виконує всі теплоізоляційні роботи у відповідності з вимогами будівельних норм і правил, правил техніки безпеки та пожежної безпеки. За більш як 3 роки сумлінної праці на приватних та промислових забудовах Києва ми накопичили величезний досвід в області виробництва теплоізоляційних робіт, що підтверджується рекомендаціями наших клієнтів.

 

Газоходи